Home O meni

O meni

Moje ime je Jelena Glavaš. 30 mi je godina. Rođena sam i  živim u Zagrebu.
Udana sam za Igora, najbolju osobu na svijetu i moju najveću podršku u svemu. Zajedno imamo dva mališana, Adama i Kalu – Trubu i Medu. Divne male ljude koje obožavamo.

Cijeli život pratim zadanu šprancu; osnovnu školu mijenjam srednjom, srednju fakultetom. A sve to i dalje ne znajući “što bi htjela biti kad odrastem”. Privlačile su me kreativne stvari, između ostalog i pisanje, ali nikad se tome nisam posvetila misleći kako takvo što nije isplativo.

Na početku trudnoće s Kalom počela sam pisati kolumnu za časopis Mama&Beba. Bilo je neobično pisati i otvarati se tako javno no s vremenom sam uvidjela da u tome uživam. Ono što mi je najviše nedostajalo su reakcije čitatelja i komentari kao i više prostora za izražavanje. I tu se rodila ideja bloga. Napokon sam našla nešto što me veseli i spaja moju ljubav za pisanjem i kreativnošću.

Ne odrastaju samo djeca.
Odrastaju i roditelji.
Koliko god promatrali djecu
da vidimo što će napraviti od svojih života,
oni gledaju nas da vide što mi radimo sa našim životom.
Zato, ne mogu reći djetetu da posegne za zvijezdama.
Sve što mogu napraviti je da sama posegnem za njima.. 

Fjodor Dostojevski

Cilj nam je odgojiti zdrave i sretne ljude. Ni sami nemamo odgovore na sve roditeljske izazove, griješimo i mi i učimo iz dana u dan. Ovdje ćemo dijeliti našu avanturu zvanu roditeljstvo – naša iskustva, mišljenja, savjete, recepte… I rado čuti tvoje. U svemu ovome voljela bi da nađeš inspiraciju i podršku. Svi imamo isti cilj i nadam se da ćemo zajedno doći do njega.